Huhtikuu

Halusimme huhtikuun kuviin jotain hieman erilaisia eläimiä ja lopulta lajiksemme valikoituivat alpakat. Tavoitteena oli ottaa beigeen vivahtavia, luonnollisen sävyisiä kuvia esimerkiksi sänkipellolla. Yllätys yllätys, korona sotki hieman myös meidän kuvauksiamme. Saimme lopulta ympäri Suomea hajallaan olevan porukkamme kanssa löytyä päivämäärän lukkoon toukokuun puoliväliin. Tässä vaiheessa Etelä-Suomessa oli jo todella vihreää. Valitulle päivälle sääennuste näytti hyvin epävakaata ja sitä se myös oli. Välillä paistoi aurinko ja välillä satoi vettä. Sateisen perjantai-päivän lopulla sää näytti kirkastuvan ja suuntasimmekin heti kohti Klaukkalaa ja Ali-Ollin alpakkatilaa. Meitä vastassa olivat sympaattinen pihapiiri, ystävällinen henkilökunta ja ihanaakin ihanammat alpakat. Kuvauksiimme valikoituivat alpakat Olli ja Lely. Kuvauspaikan etsiminen oli hieman haasteellista, koska lähes joka paikassa oli jo keväisen vihreää. Otimmekin sitten sekä vihreitä että beigejä kuvia. Kuvaajamme sai vangittua olosuhteisiin nähden uskomattoman hyvin beigeä kuviin. Kaikki sujui hienosti ja aurinkokin paistoi suurimman osan ajasta. Olli ja Lely malttoivat olla kanssamme varsin mallikkaasti ja saimme paljon kivoja kuvia kameralle! Suuri kiitos vielä Ali-Ollin alpakkatilalle! 🙂 

Ali-Ollin alpakkatila sijaitsee Klaukkalassa ja siellä asustaa reilu parikymmentä alpakkaa sekä muutama poni ja muita pienempiä eläimiä. Tilalla on mahdollista järjestää erilaisia tapahtumia tai käydä muuten vaan touhuamassa alpakoiden parissa. Alpakoiden kanssa harrastetaan agilitya ja moni Ali-Ollin alpakoista onkin menestynyt hyvin agilitykilpailuissa. Pihapiiristä löytyy myös puoti, josta on mahdollista ostaa muun muassa erilaisia alpakkavillatuotteita