Syyskuu

Syyskuun kuvaukset olivat hiukan extempore-tapahtuma. Kuvattavat vaihtuivat ja kuvan idea vaihtui monta kertaa, ennen kun kuvauspäivä varmistui. Kuvauksissa oli eläinmalleina valokuvaajan omat lampaat Eini ja Tutti. Lampaat olivat tottuneempia kuvauksiin kuin mallit, joten lampaiden osalta kaikki meni hyvin (niin kauan kuin herkkuja oli tarjolla). Meitä ihmisiä hiukan jännitti aluksi, mutta ilmapiiri rentoutui nopeasti, kun päästiin kuvauksissa vauhtiin. Kuvia kuvattiin muutamassa eri metsämiljöössä ja lampaat seurasivat meitä vapaana kävellen ja hyppien. Kommelluksilta ei aivan kokonaan säästytty; kuvausavustajamme saapuivat juuri oikeaan aikaan, kun toinen lampaista päätti oikaista metsäpolulta ojan kautta jääden hiukan takajaloistaan jumiin. Kolmen ihmisen voimin saimme lampaan turvallisesti takaisin polulle. Avustajat saivat pitää huolen kamerasta, jonka kuvaaja kerkesi ojentaa pois ennen pelastusoperaatiota. Auringon laskiessa saimme upeita siluettikuvia, eikä kylmäkään haitannut lämpimän lampaan vieressä. Kuvauksista jäi kokonaisuutena positiivinen ja iloinen mieli. Kokemus oli kaikin puolin mukava ja ikimuistoinen ja mallina olo sujui yllättävän luonnollisesti. Emme voi kuin kiittää Emiliaa ihanista kuvista ja eläinmallien lainaamisesta!

Terkuin Janina ja Vilma <3