IHANAISET ELÄINLÄÄKÄRILEIDIT
OVAT TÄÄLLÄ TAAS!

TUOTANTOELÄIMET


Eläinlääkärileidit ovat taas täällä! Vuonna 2014 alkanut perinne haastaa kolmannen vuosikurssin eläinlääkäriopiskelijat kameran eteen hyvän asian vuoksi. Tällä kertaa vuorossa on vuonna 2014 opintonsa aloittanut cursus-71, jonka neidot poseeraavat suomalaisten tuotantoeläinten hyväksi. Jotta kalenteri sopisi lahjoituskohteeseen, sen sivuilla loistavatkin tyttöjen ohella muun muassa hurmaavat naudat sekä suloiset lampaat, unohtamatta tietenkään perinteisempiä ihmisen parhaita ystäviä.


POSITIIVISUUS


Kalenterimme teemat muotoutuivat hyvin selkeäksi alusta saakka: tuotantoeläimet ja luonnollisuus. Eläinlääkärin työ ei ole todellakaan aina siistiä sisätyötä suloisten kissanpentujen kanssa. Halusimme tämän välittyvän kuvistamme: elämäämme mahtuu paljon eri kokoisia ja näköisiä otuksia, joiden kanssa toimiminen ei mene toisinaan suunnitelmien mukaan. Porsaslauma voi osoittautua innokkaiksi purijoiksi ja toisinaan kanat kakkaavat päälle. Ilman positiivista asennetta tästä hommasta ei vain selviä. Siksi Vetladies 2017 kalenteri on juuri sitä: naurua, hauskoja sattumuksia ja kaikenkarvaisia eläinystäviä.


LUONNOLLISUUS


Luvassa on siis pilke silmäkulmassa luotuja otoksia kauniista naisista ja hurmaavista eläimistä. Kalenteri tarjoaa jokaiselle jotakin, eikä varmasti jätä ketään kylmäksi: eläintenystäville koiranpentuja, taiteesta nauttiville huikeita valokuvia sekä tietysti naiskauneutta arvostaville ihania opiskelijatyttöjä. Cursus-71 toivottaa kaikki mukaan seuraamaan vuoden mittaisen projektimme upeita aikaansaannoksia!


© 2016 Vetladies. Kaikki oikeudet pidätetään.

semex
ratiaranch
larasecret
larasecret
alpacafuente
hipposport
mt
faunapharma
sippura
eky
scc
hevosurheilulehti
jaskepuu
kuokkavieraat
ollikkalan