Kulissien takana

KULISSIEN TAKANA

KEITÄ ME OLEMME


Vetladies 2018 on täällä! Eläinlääkiksen oman kalenterin perinne on alkanut vuonna 2014, ja tällä kertaa tarmokkaat Cursus 72:n neidot ottivat projektin käsiinsä!
Kalenteriprojekti haastaa vuosittain kolmannen vuosikurssin opiskelijat riisumaan hyvän asian eteen. Tällä kertaa vuonna 2015 opintonsa aloittaneet nuoret naiset haluavat tukea eläinsuojelutyötä AlmaHelp Associationin kautta.

Koska jaamme kaikki syvän rakkauden kaikenkarvaisia ystäviä kohtaan, on kalenterimme sen mukainen. Sen sivuilta löytää nelijalkaisia ystäviä niin kaneista minisikaan kuin lypsylehmiin, unohtamatta myös perinteisempiä lemmikkieläimiä.

KEITÄ ME TUEMME


Alma Help Association ry on vuoden 2018 kalenterin hyväntekeväisyyskohde. Heidän tavoitteenaan on parantaa eläinten terveyttä ja hyvinvointia sekä hallita katueläinpopulaatioita kestävästi ja humaanisti, kissojen osalta myös Suomessa. Heidän toimintakeinoinaan ovat steriloinnit, rokotukset, tunnistusmerkintä sekä valistus ja koulutus. Lisäksi yhdistyksen tavoitteena on yhdistää sterilointityöstä kiinnostuneita eläinlääkäreitä ja olla edistämässä heidän valmiuksiaan toimia heikoimmassa asemassa olevien koirien ja kissojen eteen.

AlmaHelp toimii tiiviissä yhteistyössä paikallisten järjestöjen ja eläinlääkärien kanssa. He pyrkivät vaikuttamaan lainsäädännöllisiin asioihin eläinsuojelun edistämiseksi EU:ssa.

almahelp-web

© 2017 Vetladies. Kaikki oikeudet pidätetään.

 
takaaa
banneri