Toukokuu

Kun hain eläinlääkikseen, en olisi ikinä uskonut päätyväni kuvaamaan alusvaatteissa lehmien kanssa laitumelle. Myönnän että alkuun kyllä jännitti. Tunsin melkein jopa ahdistusta siinä kohtaa, kun olimme ottamassa vaatteita pois. En ole koskaan ollut erityisen itsevarma kehostani. Hyvähän se on sitten lähteä kuvaamaan alusvaatteilla, jolloin kaikki epävarmuuteni olisivat kaikkien nähtävillä.

Porukkamme oli kuitenkin ihan supermukava ja pystyin rentoutumaan heidän seurassaan, vaikka kahteen heistä tutustuin paremmin vasta käytännössä ilman vaatteita. Pian huomasinkin, että minulla oli ihan todella hauskaa. Makoilimme kirjaimellisesti lehmänlannassa, josta monta vitsiä saatiinkin repäistyä.

Lopulta pidimme vain hauskaa. Vasikoita kun oli vaikea saada juuri sinne mihin halusimme, niin oli helpompi vain nauttia ajastamme ja toivoa parasta. Iso osa ajasta meni siis naureskellessa kakalle tai kärpäsille tai ruoholle, jota käytimme Voldemortin taikasauvana.

Kaiken kaikkiaan kuvaukset olivat yksi parhaimmista kokemuksista, enkä kadu hetkeäkään että lähdin malliksi kalenteriimme!