Joulukuu

Huomioita joulukuun kuvauksista:

Lumi on kylmää. Jää on kylmää. Myös routainen maa on kylmä, vaikka sen kuvittelisi olevan lämmintä viereiseen lumeen verrattuna.

Vuohi ei välttämättä tykkää olkipukista. Jos vuohelle antaa leipää, jotta se tulisi olkipukin luo, saattaa sen tarhakaverilampaat myös yrittää änkeä apajille.

Kertaa (opettele) vuohen kommunikaatio ja käsittely ennen kuin yrität houkutella sarvipäätä ulos hänen mökistään – tai vaihtoehtoisesti lukita häntä sinne sisään (protip, se tulee ulos, älä edes yritä).

Se hieno alusvaateposeeraus mitä harjoittelit etukäteen vaatekaupan sovituskopin lattialla ei välttämättä ole aivan yhtä helposti toteutettavissa jäisessä mäessä vuohen kanssa.

Viideltä aamulla tekemäsi viime hetken jumppa ei välttämättä muuta vatsalihaksiesi näkyvyyttä merkittävästi. Jotain evästä on myös suositeltavaa syödä kuvausten aikana sekä ajaa suoraan kuvauksista esim. Mäkkäriin palkitsemaan itsensä.

Kaiken kaikkiaan kuvaukset olivat kuitenkin tosi hauskat, ja kiitokset siitä Rehndahlin kotieläinpihalle kuvauspaikasta ja ykkösmallista Ramista sekä Mima Jämsälle huikeista kuvista ja letkeästä tunnelmasta!