Tammikuu

Kuvauspaikaksi meille valikoitui Viikin kalliot, joten matka kuvauspaikalle taittui kätevästin kävellen. Maisemat olivat kuitenkin sen näköiset, että oltaisiin voitu olla pohjoisemmassakin! Valkoisen lumihangen ympäröimä metsä ja sääkin sattui olemaan mitä mainoin kuvauspäivänä. 

Kuvauksiin malliksi saimme mitä suloisimman lapinporokoirapennun Siidan. Pikku karvakaverimme malttoi hyvin poseerata kuvissa, kunhan sai aina välillä herkkuja. Ja parastahan oli, kun Siida sai varastettua tumpun ja lähti se suussa juoksemaan ympäriinsä!  

Vaikka sää kuvauspäivänä olikin mitä mainioin, niin olihan se kieltämättä vähän viileää ruveta riisutumaan pelkkiin alusvaatteisiin keskellä talvipakkasta. Lämpötilaan onneksi tottui kuitenkin ihan hyvin ja aina kuvauksien välissä pystyi heittämään vaatetta päälle. Kuvausavustajasta tulikin meidän kenkien kuljettaja, ettei jouduttu paljain varpain kulkea lumihangessa.  

Kuvat saatiin otettua melko rauhassa, muutamaa lenkeilijää lukuunottamatta. Vähän ihmetystä kuvauksemme kyllä aiheutti ohikulkijoissa. Ei toki ihme, kun ihmisillä on yleensä vähän enemmän kuin alusvaatteet yllään varsinkin ulkona talvella.